SECCIONS

viernes, 9 de febrero de 2018

La nostra petita història

"Aules conscients a Eivissa" es comença a gestar al curs 2015-2016 amb una formació que pretenia atendre al benestar del professorat: "Mindfulness per al benestar del professorat". Aquesta formació era totalment experiencial i oferia al professorat una eina (mindfulness) per a millorar el seu benestar. Al curs 2016-2017 afegim "Mindfulness aplicat a les aules", per a poder participar-hi era condició necessària haver cursat "Mindfulness per al benestar" o ser practicant habitual de mindfulness o meditació. Aquesta formació ens oferia les eines per a implementar el mindfulness a les aules des de la qualitat de la pròpia experiència del professorat. 
Al curs 2017-2018 continuem ampliant el nombre de mestres que ensenyen atenció plena amb atenció plena i iniciem el moviment "Aules conscients a Eivissa".
Actualment les escoles que estan implementant en algunes de les seves aules el mindfulness són: CEIP Sant Ciriac, CEIP Santa Gertrudis, IES Sa Colomina, CEIP Santa Maria, IES Sa Blanca Dona, IES Quartó de Portmany, Escoleta Ses Païsses, CEIP Sant Antoni, CEIP Sa Joveria, CC Sa Consolació, CEIP Es Vedrà, CEIP Can Raspalls i, en procés, CEIP L'Urgell. 
Per ajudar als docents a sostenir la pràctica hem creat un grup de pràctica que es reuneix un cop per setmana. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario